Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε στον πρώτο κύκλο

Οι άσπονδοι φίλοι μας μπορούν να κάνουν τηλεόραση και το αποδεικνύουν συνεχώς. Η συγκεκριμένη σειρά “υπερπαραγωγή” ξεχωρίζει από τα ποσά που δαπανήθηκαν για τα γυρίσματα αλλά και λόγω του πολυπληθούς καστ. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2011 και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας.

Πρωταγωνιστής είναι ο Χαλίτ Εργκέν που γνωρίσαμε από το εξαιρετικό 1000+1 νύχτες. Μαζί του η αισθησιακή Φιλίζ Αχμέτ. Στα ενενηντάλεπτα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε μία αλλόκοτη ιστορία πάθους και εξουσίας. Ο πρώτος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 10 επεισόδια και στην πρεμιέρα θα δούμε το Σουλειμάν να κατακτά το θρόνο και να γίνεται ο νέοτερος σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

 

Παράλληλα η Αλεξάνδρα, μια σκλάβα, μεταφέρεται μέσω της Μαύρης Θάλασσας στην Πόλη για να συμπληρώσει το χαρέμι του Σουλτάνου.

Tags

Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής: Η τούρκικη σειρά των ρεκόρ ξεκινά, σουλειμαν, σουλεϊμαν, σουλειμαν ο μεγαλοπρεπής, σουλτάνος, σουλτάνος σουλειμαν, αλεξάνδρα σκλάβα, τουρκικη σειρά, πρεμιέρα σουλειμαν, τι γίνεται στην πρεμιέρα, σουλειμαν αντ1, σουλειμαν web tv, suleiman web tv, suleiman o megaloprepis, souleiman, souleiman telefteo  episodio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχόλια